Mail Succes

Direct mail fulfilment

Iedere vorm van respons op uw direct (e-)mailing kunnen wij verwerken; van een aanmelding op een uitnodiging tot de bestelling van een boek of ander artikel. Mail Succes is uw partner als het om direct mail fulfilment gaat.

Wat kan Mail Succes voor u betekenen?

  • Data- en responsverwerking van uw promotie campagnes
  • Printen van adresetiketten en (gepersonaliseerde) brieven voor geadresseerde verzendingen
  • Rapportages vervaardigen aangaande verzendingen, voorraden en eventuele retouren
  • Goederenontvangst met controle, registratie en voorraadbeheer
  • Verzenden van de bestellingen volgens de beste transportvorm.


Voor diverse webshop-standaarden beschikken wij reeds over koppelingen voor de dataoverdracht. Voor custom made oplossingen werken wij nauw samen met Faceworks. Voor het ontwikkelen, bouwen en beheren van webshops brengen wij u graag vrijblijvend met dit bedrijf in contact.

Graag maken we vrijblijvend kennis met u om uw wensen op het gebied van fulfilment te horen. Neem via een van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Case: Een boekenuitgeverij:

"Wij publiceren een zeer breed assortiment boeken voor een smalle doelgroep. Boekwinkels zijn daarom niet een gangbaar verkoopkanaal. Het runnen van een webshop is echter ook niet onze core business. Daarom hebben wij Mail Succes ingeschakeld. De bestellingen via de gezamenlijk ontwikkelde webshop komen bij hen binnen. Elke bestelling wordt binnen 24 uur verzonden inclusief pakbon en factuur. Wij krijgen eens per maand een bestelling van Mail Succes met artikelen waarvan de minimum voorraad is bereikt."