Mail Succes

Direct mailing drukken en versturen

Mail Succes heeft zich gespecialiseerd in het bedenken, drukken en versturen van effectieve direct mail campagnes. Of het nu om een ongepersonaliseerde mailing gaat of om een gepersonaliseerde campagne met per ontvanger unieke gegevens en responscode, wij zetten onze creativiteit en ervaring in om van uw campagne een succes te maken.

Heeft u al een direct mailing ontworpen en wilt u enkel het drukken en verzenden per post aan ons overlaten? Ook dan helpen wij u graag. Door ons dubbel uitgevoerde machinepark kunnen wij bovendien altijd de gewenste levertijden nakomen. Het is zelfs mogelijk dat wij uw direct mailing printen en verzenden op de dag dat wij uw opdracht ontvangen.

Onze direct mailing services

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de volgende zaken voor u regelen*:

  • Opmaak en vormgeving van uw DM campagne in beeld en tekst
  • Leveren van adressen voor uw direct mailing (particuliere en/of zakelijke adressen)
  • Bewerken, samenvoegen en ontdubbelen van adresgegevens
  • Printen van onder andere brieven, kaarten, enveloppen en/of adresdragers
  • Toevoegen van samples, gadgets of andere bijlagen
  • Machinaal of handmatig verpakken van uw direct mailing in enveloppen, folie of als pakketten
  • Postklaar maken van uw direct mailing en ter post bezorgen.


*Professionaliteit en integriteit zijn belangrijke waarden voor ons. Wij verzorgen uw mailing dan ook conform de privacywet- en regelgeving.

Naast de bovenstaande direct mailing services biedt Mail Succes de mogelijkheid om variabele data (zowel tekst als afbeeldingen) in printopdrachten te verwerken, waardoor een gepersonaliseerde direct mailing mogelijk is. Ook kunnen wij privacygevoelige informatie en ander bijzonder drukwerk (zoals bancaire poststukken) verwerken en verzenden.

Uw mailings per post versturen tegen lage portokosten

Mail Succes heeft meer dan 300 actieve klanten, waardoor wij met diverse postverspreiders, nationaal en internationaal, lage portotarieven zijn overeengekomen. Als u uw mailing door Mail Succes laat versturen, profiteert u van ons inkoopvoordeel. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen voor het verzorgen van uw mailing.

Case: Een non-profit organisatie:

"Jaarlijks verzenden wij enkele duizenden acceptgiro's met een aparte brief en soms een premium in de envelop. Het moge duidelijk zijn dat we hier geen fouten in willen hebben. Ook wilden wij zekerheid over een goede omgang met onze data. Het feit dat Mail Succes ook voor een grote bank de mailings verstuurt, heeft ons ervan overtuigd dat we hier onze mailings gerust uit handen kunnen geven. We werken sinds 2007 samen en zijn zeer tevreden."