Mail Succes

Over Mail Succes

Copyshop + Verzendhuis = Direct Mail bedrijf
Direct Mail bedrijf + Marketing Automation + Plan de campagne = Mail Succes


Wij ondersteunen onze klanten om op creatieve, effectieve en efficiënte wijze in contact te treden met potentiële opdrachtgevers. Daarnaast laten wij hen op gepaste wijze in de juiste frequentie contact onderhouden met bestaande relaties.

Hiertoe maken wij een plan, waarin in veel gevallen als basis direct mailings worden ingepast. Hét succes wordt echter behaald doordat wij op de juiste wijze een mix creëren met de inzet van diverse digitale communicatiemiddelen.

Met deze werkwijze bieden wij onze klanten een responsverhogende aanpak, met een duurzaam en kostenefficiënt gebruik van middelen.

Dubbele zekerheid

De door ons aangeboden producten en diensten voeren wij in huis uit. Ons gehele machinepark is dubbel uitgevoerd, waardoor wij u een dubbele zekerheid kunnen bieden op onze punctualiteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken, hebben we ons pand van zonnepanelen voorzien en werken we samen met duurzame toeleveranciers. Daarnaast gebruiken we duurzame verpakkingsmaterialen en papiersoorten en zijn wij FSC gecertificeerd. Bij alle investeringen die wij doen wordt niet aan het milieu voorbij gegaan. Ook werken we met vervoerders en bezorgdiensten samen die uw opdrachten CO2-neutraal afleveren. Bovendien is het transport CO2-neutraal en hebben wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Ook ondersteunen wij jaarlijks goede doelen en initiatieven.

Inkoopvoordeel

Ondanks dat wij onze materialen milieubewust inkopen, halen wij de grootste winst uit het op een efficiënte wijze inzetten van middelen. Een e-mail is minder milieubelastend dan een direct mail op FSC®-papier. Wanneer dit niet ten koste gaat van de attentiewaarde en de respons, zullen wij daarom communiceren via milieuvriendelijkere en kostenefficiëntere middelen. Voor alle middelen geldt natuurlijk dat wij deze in hoge frequentie en aantallen inzetten, waarmee wij u kunnen laten meeprofiteren van onze gezamenlijke inkoop van ondermeer papier, portikosten en zelfs desgewenst diensten als vormgeven en tekstschrijven.

Mail Succes online

Ook met 'Mail Succes Online' geven wij vorm aan efficiëntie en flexibiliteit. Voor ons, maar vooral voor u als klant. Enkele voorbeelden:

  • Met Web to Print kunt u zelf documenten uploaden en automatisch bij ons laten printen, vouwen, snijden en binden.
  • Met Printing on Demand printen (en versturen) wij brochures, handleidingen, catalogi etcetera op het moment dat zij (door uw relaties) besteld worden.
  • Met het voorraadsysteem heeft u online inzicht in onze voorraad van uw briefpapier, enveloppen en brochures of uw webshop producten.
  • Na inloggen heeft u precies inzicht in de respons van uw e-mail of Marketing Automation.
  • Met de beeldbank heeft u altijd uw eigen artwork en logo's bij de hand.

Uw resultaat, onze toekomst

Wij zijn afhankelijk van uw resultaat. Elke Euro die u bij ons besteed helpen wij op een zo optimaal mogelijke wijze in te zetten. Hierbij gebruiken wij onze creativiteit, onze ervaring, onze mensen en ons machinepark. Maar bovenal gebruiken wij onze eerlijkheid en objectiviteit. Met de optimale inzet van communicatiemiddelen ondersteunen wij u aan een optimaal resultaat om zo een duurzame samenwerking te kunnen hebben en houden.

Case: een retailer uit Gouda:

"Mail Succes verstuurt reeds jaren onze uitnodigingen naar vaste klanten voor de nieuwe seizoenscollectie. Via social media roepen we klanten op om zich in te schrijven. Daardoor is het bestand de laatste tijd flink gegroeid. De A5 postkaarten worden door onszelf ontworpen en Mail Succes laat ze drukken en adresseert ze vervolgens. Ook printen ze altijd nog een serie los voor in de winkel met invulvelden zodat mensen zich kunnen inschrijven."