Mail Succes

Fulfilment uitbesteden

De complete logistiek voor uw producten in goede handen

Met onze fulfilment service nemen wij de opslag, handling, verzending en retourverwerking voor uw producten uit handen.

Van een bestelling van een product via uw webshop, tot de verwerking van bestellingen naar aanleiding van uw direct (e-)mailing campagne. Fulfilment uitbesteden kan bij ons al vanaf 1 bestelling per dag.

Fulfilment services

We hebben ons gespecialiseerd in fulfilment services voor webshops, boekverkoop en loyaliteitsprogramma's. Iedere bestelling die binnenkomt verzenden we binnen 24 uur naar uw klant. Is snellere levering nodig? Met onze spoedservice is dat geen probleem.

Fulfilment webshops

Fulfilment boeken

Fulfilment loyaliteitsprogramma’s

Wat is fulfilment?

Fulfilment, ook wel orderfulfilment genoemd, omvat alle processen van de goederenontvangst in het magazijn tot en met de verzending van bestellingen naar uw klanten. Ook retourverwerking valt onder fulfilment.

Veel bedrijven kiezen ervoor om fulfilment aan ons uit te besteden, omdat het beheren van een eigen magazijn kostbaar en tijdrovend is. Door schaalvoordelen en automatisering kunnen wij fulfilment efficiënt uitvoeren, waardoor u als klant van scherpe tarieven profiteert.

Fulfilment service met een +

Scherpe tarieven

Verzending binnen 24 uur

Spoedlevering is mogelijk

Vanaf 1 bestelling per dag

Pick and Pack score van 99,9%

Opslagruimte groeit met u mee

Maandelijks opzegbaar

AVG-proof

FSC-gecertificeerd papier en karton

Biologisch opvulmateriaal

CO2 neutrale vervoerders (wereldwijd)

Duurzaam magazijn met zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten

Case: Een boekenuitgeverij:

"Wij publiceren een zeer breed assortiment boeken voor een smalle doelgroep. Boekwinkels zijn daarom niet een gangbaar verkoopkanaal. Het runnen van een webshop is echter ook niet onze core business. Daarom hebben wij Mail Succes ingeschakeld. De bestellingen via de gezamenlijk ontwikkelde webshop komen bij hen binnen. Elke bestelling wordt binnen 24 uur verzonden inclusief pakbon en factuur. Wij krijgen eens per maand een bestelling van Mail Succes met artikelen waarvan de minimum voorraad is bereikt."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mail Succes en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand. Zo liggen er zonnepanelen op het dak van ons fulfilment center, gebruiken we duurzaam verpakkingsmateriaal, is het transport CO2-neutraal en hebben wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Ook ondersteunen wij jaarlijks goede doelen en initiatieven.