Mail Succes

E-fulfilment

Mail Succes is uw partner als het om e-fulfilment gaat. Van een bestelling van een product via uw webshop tot de responsverwerking van bestellingen naar aanleiding van uw direct (e-)mailing campagne. Mail Succes verwerkt en verstuurt het allemaal.

Wat kan Mail Succes voor u betekenen?

  • Data- en responsverwerking van uw promotie campagnes
  • Printen van adresetiketten en (gepersonaliseerde) brieven voor geadresseerde verzendingen
  • Rapportages vervaardigen aangaande verzendingen, voorraden en eventuele retouren
  • Goederenontvangst met controle, registratie en voorraadbeheer
  • Verzenden van de bestellingen volgens de beste transportvorm.


Voor diverse webshop-standaarden beschikken wij reeds over koppelingen voor de dataoverdracht. Voor custom made oplossingen werken wij nauw samen met Faceworks. Voor het ontwikkelen, bouwen en beheren van webshops brengen wij u graag vrijblijvend met dit bedrijf in contact.

Graag maken we vrijblijvend kennis met u om uw wensen op het gebied van fulfilment te horen. Neem via een van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Case: Een boekenuitgeverij:

"Wij publiceren een zeer breed assortiment boeken voor een smalle doelgroep. Boekwinkels zijn daarom niet een gangbaar verkoopkanaal. Het runnen van een webshop is echter ook niet onze core business. Daarom hebben wij Mail Succes ingeschakeld. De bestellingen via de gezamenlijk ontwikkelde webshop komen bij hen binnen. Elke bestelling wordt binnen 24 uur verzonden inclusief pakbon en factuur. Wij krijgen eens per maand een bestelling van Mail Succes met artikelen waarvan de minimum voorraad is bereikt."