Mail Succes

Fulfilment boeken

U schrijft, wij doen de rest

Met onze fulfilment service voor boeken nemen we het complete logistiek proces voor uw (les)boeken uit handen: opslag, handling, verzending en retourverwerking.

Ons fulfilment center is ingericht voor kleine en middelgrote uitgevers en opleiders met titels in kleine en grote oplagen. Fulfilment is mogelijk vanaf 1 bestelling per dag.

Printing on demand van uw boeken

Als POD specialist beschikken we over een dubbel uitgevoerd machinepark waardoor we on demand uw boeken kunnen printen. Zowel kleine als grote oplagen zijn mogelijk in paperback vorm, geniet gebrocheerd of ingebonden met wire-o.

Fulfilment service met een +

Scherpe tarieven

Verzending binnen 24 uur

Spoedlevering is mogelijk

Vanaf 1 bestelling per dag

Pick and Pack score van 99,9%

Opslagruimte groeit met u mee

Maandelijks opzegbaar

AVG-proof

FSC-gecertificeerd papier en karton

Biologisch opvulmateriaal

CO2 neutrale vervoerders (wereldwijd)

Duurzaam magazijn met zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten

Case: Een uitgeverij uit Amsterdam:

"Wij besteden de opslag en distributie van ons fonds al bijna 12 jaar uit aan Boek Succes. We hebben inmiddels zo'n 600 titels leverbaar. Bestellingen vanuit onze webshop en vanuit de shop van onze Vlaamse zusteruitgeverij gaan regelrecht naar Boek Succes en worden daar afgehandeld. Compleet met factuur, verzendbewijs en het eventueel in nota houden van tijdelijk niet leverbare titels. Ook de herinneringen en aanmaningen worden netjes bijgehouden. Nabellen doen wij zelf. Wij hebben ons eigen contactpersoon en kunnen daar altijd terecht met vragen. Onze bestellingen variëren van enkele boeken voor particulieren tot pakketten met tientallen boeken voor scholen of boekhandels. Ook de leveringen aan het Centraal Boekhuis t.b.v. de boekhandel worden door Boek Succes snel en secuur afgehandeld. Boek Succes heeft voor het afhandelen van al onze bestellingen een goede keuze uit verpakkingsmateriaal. De boeken komen zonder beschadigingen bij de klant aan.
Boek Succes verzorgt ook het voorraadbeheer en geeft ons toegang tot de noodzakelijke data voor ons uitgeefbeleid en voor de belastingaangifte.
Daarnaast produceert Boek Succes sinds een aantal jaren de POD producties van onze paperbacks. Kortom, wij worden geheel ontzorgd door Boek Succes en kunnen ons focussen op ons vak, uitgeven!"

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mail Succes en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand. Zo liggen er zonnepanelen op het dak van ons fulfilment center, gebruiken we duurzaam verpakkingsmateriaal, is het transport CO2-neutraal en hebben wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Ook ondersteunen wij jaarlijks goede doelen en initiatieven.