Mail Succes

Fulfilment voor kleine webshops

U verkoopt, wij versturen

Als eigenaar van een kleine webshop herkent u dit ongetwijfeld:
 

  • U bent dagelijks veel tijd kwijt aan het zelf inpakken van bestellingen
  • Op drukke dagen kan het soms lastig zijn om alle bestellingen tijdig bij het postkantoor af te leveren
  • U wilt op vakantie of u bent ziek, maar er is niemand die de orderafhandeling van u overneemt

 
Met onze fulfilment service voor kleine webshops bent u in één keer van dit gedoe af. Wij nemen het complete logistieke proces van u uit handen: opslag, handling, verzending en retourverwerking. Fulfilment voor kleine webshops (ook wel e-fulfilment genoemd) is mogelijk vanaf 1 bestelling per dag..

E-fulfilment zonder contract

Veel e-fulfilment centers werken op contractbasis. Bij Mail Succes werken we liever op basis van tevreden klanten. Daarom zit u bij ons niet vast aan een contract. U kunt de samenwerking stopzetten wanneer u dat wilt.

Fulfilment service met een +

Scherpe tarieven

Verzending binnen 24 uur

Spoedlevering is mogelijk

Vanaf 1 bestelling per dag

Pick and Pack score van 99,9%

Opslagruimte groeit met u mee

Maandelijks opzegbaar

AVG-proof

FSC-gecertificeerd papier en karton

Biologisch opvulmateriaal

CO2 neutrale vervoerders (wereldwijd)

Duurzaam magazijn met zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten

Case: Een webshopeigenaar:

"Wij helpen organisaties die de ambitie hebben om zich te onderscheiden in gastvrijheid. Een onderdeel daarvan is onze webshop waar wij diverse boeken en spellen aanbieden om je bedrijf gastvrijer te maken. Voor de verwerking en verzending van onze webshopartikelen maken wij gebruik van de fulfilment diensten van Mail Succes. Alle bestellingen komen via een api-koppeling bij hen binnen. Iedere bestelling wordt binnen 24 uur verpakt en verzonden. Artikelen die door de brievenbus passen worden tegen een voordeliger tarief verzonden dan artikelen die niet door de brievenbus passen. 24/7 hebben wij inzage in alle bestellingen met de daarbij behorende track en trace informatie. Daarnaast is ieder artikel voorzien van een minimale voorraadnotificatie, waardoor wij altijd tijdig de voorraad bij Mail Succes kunnen aanvullen."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om de logistiek voor uw webshop zo duurzaam mogelijk te maken, hebben we ons e-fulfilment center van zonnepanelen voorzien. Daarnaast gebruiken we duurzame verpakkingsmaterialen en werken we met vervoerders samen die uw bestellingen CO2-neutraal afleveren. Bovendien is het transport CO2-neutraal en hebben wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Ook ondersteunen wij jaarlijks goede doelen en initiatieven.